Parterapi

Mange tror man skal oppsøke en parterapeut når forholdet er i krise. Dette er en god og gammel ide, men noen ganger er det for sent. Moderne parterapi går ut på å forebygge at kriser oppstår, eller gjøre paret rustet til å møte krisene.


Noen synes parterapi er pinlig og dyrt, men brudd og skilsmisser koster ofte mye mer. Både økonomisk, psykisk og sosialt! Parterapi er derfor en viktig investering i parforholdet. Parterapi er ansvarsfullt, og som oftest veldig hyggelig, lærerikt og hjelpsomt.

Min oppgave er å hjelpe dere med å møte, se og forstå hverandre. Begge sider av saken, Jeg er ikke ute etter den skyldige, tar ikke parti, og klientene mine blir ofte lettet over stemningen i lokalet. Hvis skilsmissen er et faktum kan jeg også hjelpe dere med overgangen fra foreldrepar til foreldre, eller snakke med dere alene om sorgen og krisen.


Hvis du derimot er i et parforhold som har det ganske bra kan jeg anbefale gavepakken "Par-Syn"! Den er for par som ønsker å styrke tilliten, dele drømmer og utvikle kjærligheten.


Camilla J. Jægtvik Sørensen
Kjærlighetsterapeuten 

Susanne Eidem
#SnakkmedSusanne

Tone Roaldsøy Haldorsen
@tonesexolog

"PAR-SYN"

Hva sier dere til å bli enda bedre kjent med hverandre og få et tydeligere syn på parforholdet? 

“Par-Syn” er en moderne form for parterapi, som passer til par som har litt rusk i forholdet som bør fjernes, eller de som bare vil utvikle parforholdet. Ideen ble opprinnelig oppfunnet av innehaveren av Sexologiskolen Norden, Yazmin Fox Eisen. Som en av Norges 3 første parterapeuter fra denne skolen, var jeg med på å lansere "Par-Syn" i Norge den 1. mai 2020, i godt samarbeid med Camilla J. Jægtvik Sørensen og Tone Haldorsen.


Pakkeløsningen “Par-Syn” består av 5 konsultasjoner på 90 minutter, hvor vi dykker ned i forskjellige emner for hver gang. Fordelen med å bestille "PAR-SYN", i motsetning til alminnelig parterapi, er at du får den siste konsultasjonen gratis, pluss noen hundre kroner mer, og sparer over 1755 kroner. Du betaler for kun 4 av 5 møter, og forplikter deg til et opplegg med et planlagt program, som du finner en oversikt over nedenfor.

“Par-Syn” er en unik mulighet for par som ønsker å lære mer om hverandre, og ta forholdet et steg videre. Et gavekort til "Par-Syn" passer også ypperlig som spleisegave til et vennepar ved større anledninger, som f.eks. bryllup og jubileer, men også til kommende eller nybakte foreldre. 

Bla videre for å lese mer!

Spørsmål og svar

HVA ER "PAR-SYN"?

"Par-syn" består av 5 konsultasjoner på 90 minutter og koster 5995 NOK.
(Normalpris: 7750 NOK) 

HVEM FUNGERER DET FOR?

For alle par som ønsker å prioritere parforholdet og styrke relasjonen. 

HVOR MYE KOSTER "PAR-SYN"?

"Par-Syn er en moderne form for parterapi med  5 planlagte konsultasjoner av 1.5 times varighet.

KAN JEG GI "PAR-SYN" i GAVE?

Så absolutt! Hva med å gi det i bryllupsgave, til jubileer, babyshowers eller nybakte foreldre? Gavekortet kan sendes over epost. 

"Par-Syn" program

DAG 1: Styrker og svakheter

Dag 2: Temperament & kommunikasjon

Dag 3: Intimitet og sexliv

Dag 4: Håp og drømmer

Dag 5: Par-identitet og livssyn

Sexologisk konsultasjon for par


Hos meg kan parterapi brukes til å få råd og ideer på det intime plan. Kanskje dere kunne tenke dere å lære om tantra? Få forslag til leker og forspill? Rollespill? Hva enn det måtte være er dere alltid velkommen til å booke en konsultasjon for råd og ideer til "soverommet".

Lyst, begjær og intimitet er noe de fleste ønsker i forholdet sitt. Hør hva den verdenskjente terapeuten Esther Perel sier, om hemmeligheten til å få lyst og begjær i langvarige parforhold.